| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
64 KR 116 Tiburon

Araç: Coupe 1.6 Renk: Siyah
|
|
| Başa dön |
|
 |
CENK Tiburon
Araç: Coupe 1.6 Renk: Gri
|
Tarih: Cmt Ağu 02, 2008 12:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
Çok açık söliyeyim kasalar görsellik olarak 2007 kasalara göre tam bir fiyasko aracın farları berbat gerisinde aşırı değişiklikler yok bu araçlara 80,000 -100,000 ytl gibi bir rakam isterlerse avcunu yalarlar bu arabalar bu parayı yapmaz kesinlikle şuanki kasalar 5 çeker bunlara bunumu yapmışlar yapa yapa komik şeyler
Eklemedende yapamıcan sürücüler sürerken amatör aoldukları belli zati dedim başka kimseyi bulamamışlar içinden birde bayan çıktı onlara mı kaldı bu araçları sürmek fiat biel şumaya test yaptırdı hyundai ye yakışmayan davranışlar bunlar hiç hoş değil açıkçası bir anda soğdum yeni genesislerden

|
|
| Başa dön |
|
 |
öncü TiburonGT V6 Elissa Edition

Araç: Coupe 1.6 Renk: Kırmızı
|
Tarih: Cmt Ağu 02, 2008 12:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
daha önce verilmişti linkleri bu videonun. 2007 new york otomobil fuarındaki tanıtımı.
başta konuşan amerika sorumlusu Hyundai'nin.
Ben ilk başta izlediğimde içinden bayan çıkması hoşuma gitmişti açıkcası. değişik olmuş demiştim.
ama düşününce, sanki bayan arabası yapmışlar da bayanlara satmaya çalışıyorlarmış gibi de olmuş.
sürüş konusunda ama ablalar gayet başarılı o kadar dar alanda kolay değildir o hareketleri yapmak. sonuçta onlar Türkiyede yaşamıyorlar ki her cuma-cumartesi halk çemberinin arasında sıfır falan çizerek antreman yapsınlar 
_________________ kadınları severim... coupe ye aşığım...
|
|
| Başa dön |
|
 |
BLACK Tiburon

Araç: Coupe 1.6 Renk: Siyah
|
Tarih: Pzr Ağu 03, 2008 8:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
kasa çok şık gözükmüyor açıkçası. Tasarım yenilendi ve arkadan çekiş oldu diye fiyatı 80-90 ı bulursa kimse yüzüne bile bakmaz. Fiyat aynı kalırsa işler değişebilir.
Ablalar gayet iyi, alan çok dar ve zemin aşırı kaygan , genede açılarda ve duruşlarda hata yok.
|
|
| Başa dön |
|
 |
|